RESERVEREN

Vacature

Zelfstandig Werkend Kok – FULLTIME

Café Colette

Café Colette is een restaurant met Franse ambiance, men noemt het ook wel ‘klein Parijs in Haarlem’. Ons restaurant ligt met een groot terras aan de gezellige Oude Groenmarkt midden in het centrum van Haarlem. We zijn 7 dagen per week geopend voor diner.

Inmiddels bestaan we ruim 11 jaar en weten onze gasten ons regelmatig te vinden voor een fijne Colette avond met Franse klassiekers, vertrouwde service en een uitgebreide wijnkaart. Naast een aantal vaste gerechten op de kaart, werken we met verse vis van het seizoen en mooie groenten, op de kaart vind je dan ook steeds meer vegetarische gerechten.

Zelfstandig Werkend Kok

Je maakt deel uit van een serieus maar ook gezellig keukenteam dat bestaat uit collega’s die al jaren bij ons werken. Als fulltime kok werk je bij ons 4 dagen per week, van gemiddeld 9,5 uur per dag.

Je begint rond 12.30 uur samen met team om de mise-en-place voor te bereiden voor die avond, zoals het wassen en snijden van de ingrediënten en het controleren van de kwaliteit en houdbaarheid. Daarnaast houd je je bezig met je eigen werkzaamheden en beheer je de voorraad nauwkeurig.

Om 16:30 uur eten we samen met het team en vanaf 17:00 uur zijn we geopend voor diner. Tijdens het diner ben je verantwoordelijk voor het volgen van onze culinaire standaarden, samen met het team zorgen jullie ervoor dat alle gerechten op kwaliteitsniveau bereidt en gepresenteerd worden.

Waar het ons om gaat is dat jij ervan houdt om goed eten te maken voor de gasten. Waarbij je serieus te werk gaat, niet vies bent van echt hard werken en dat je jezelf graag dagelijks uitdaagt en er samen met je collega’s elke dag tegenaan wil gaan.

Wat bieden wij jou?

Je werkt in een goed georganiseerde keuken met goede apparatuur. Waar dagelijks een serieuze maar leuke sfeer heerst. Een goede teamspirit is belangrijk voor ons, een borrel na het werk en jaarlijks een diner/uitje met het hele team doen we dan ook! De fooi wordt wekelijks cash verdeeld en is op fulltime basis gemiddeld 500 euro per maand.

Wij bieden je naast een goed salaris, de mogelijkheid om je te ontplooien in een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Café Colette maakt deel uit van een professionele groep aan verschillende restaurants in Haarlem en omstreken. Wij streven er dagelijks naar dat onze werknemers tevreden zijn met goede arbeidsvoorwaarden. We bieden een werkomgeving waar eigen initiatief beloond wordt met doorgroeimogelijkheden.

  • Een goed salaris passend bij je ervaring
  • Hoge fooi
  • Vakantiegeld
  • Pensioen
  • Een vaste dag is mogelijk
  • Flexibele werkuren
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

 

Ben jij degene die we zoeken?

Allereerst spreekt bovenstaande vacature jou aan en zie je jezelf deze uitdaging aan gaan in ons team. Je hebt al een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbaar restaurant, je bent een teamspeler en uiteraard heb je passie voor koken en wil je je kennis verbreden.

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbaar restaurant
  • Ervaring met verschillende kooktechnieken
  • Leergierig, staat ervoor open

We hopen spoedig wat van jou te horen.

Stuur een mail met je reactie, motivatie en eventueel vragen naar jill@cafecolette.nl.

Group 5 Video afspelen

Bij Colette is lorem ipsum dolor sit amet, consectetur consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

This is an optional caption for images. Each image in the carousel can have its own caption.

Bij Colette is lorem ipsum dolor sit amet, consectetur consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.